One day dating

schaapsloop.nl/

One day dating

One day dating: spendeer een hele dag samen

Wanneer u de eerste keer op date gaat, is het misschien genoeg om een uurtje samen te zijn. Dat is iets veiliger als u uw date nog niet goed kent en u nog niet goed weet of het wel zal klikken. Na een paar geslaagde dates hebt u misschien wel zin om wat meer tijd samen door te brengen. Dan is ‘one day dating’ misschien een goed idee. U brengt een hele dag samen door, van ’s ochtends tot ’s avonds. Zo leert u elkaar pas echt goed kennen.

Ontbijt, lunch, diner

Hoe moet u zo’n hele dag dan vullen? Een makkelijk punt om van te vertrekken, zijn de drie maaltijdmomenten in een dag. U kunt elkaar ’s ochtends ontmoeten voor een lekker ontbijtje in een leuk café of restaurant. Bent u geen ochtendmens, dan is een brunch natuurlijk ook prima. ’s Middags kunt u ergens gaan lunchen of u kunt zelf een picknick inpakken en die ergens in een mooi parkje eten. Dat is nog gezelliger en u hoeft geen drie restaurants uit te zoeken. ’s Avonds sluit u de dag af met een aperitiefje en een gezellig diner.

dating

Leuke activiteiten

U kunt die verschillende maaltijd in elkaar laten overlopen als u echt heel veel hebt om over te praten, maar misschien wil u tussenin ook wel iets anders doen. Wat dacht u van een fijne boswandeling na het ontbijt? Uw eetlust voor de lunch wordt er meteen door aangewakkerd en u krijgt de kans om in alle rust verder te praten. Voor veel mensen is het zelfs makkelijker om te praten wanneer ze naast elkaar wandelen dan wanneer ze tegenover elkaar zitten. Na de lunch hangt het een beetje af van uw voorkeuren. U zou een museum kunnen bezoeken, maar u kunt ook gezellig samen winkelen of een sportieve activiteit doen. Na het diner kunt u nog een filmpje of een concert meepikken.