First date

schaapsloop.nl/

Wat kunt u doen op een eerste date?

Het is zover, u heeft een date gescoord. U heeft iemand gevonden met wie u leuke gesprekken kunt voeren en u besluit het gesprek offline verder te zetten. Het is niet altijd makkelijk om te bedenken wat u kunt doen tijdens zo’n eerste date of waarover u kunt praten. Wij helpen u op weg.

eerste date
Klassieke dates

Klassieke dates

In de comfortabele omgeving van uw eigen woning, kunt u met een dating app eenvoudig contact leggen met andere vrijgezellen. U kunt meteen kennismaken en ontdekken wat de verwachtingen van uw potentiële date zijn. Wil hij of zij gewoon een leuke avond of is uw date op zoek naar een serieuze relatie? U ontdekt het snel, vaak nog voor u de deur uit moet voor een eerste date.

Een andere mogelijkheid is gezellig samen een hapje eten. Een voordeel is dat u dan meteen ontdekt wat uw date graag eet. Dat zegt vaak veel over iemands persoonlijkheid. Een nadeel is dat u tijdens het eten soms minder makkelijk praat en dat u niet zo makkelijk kunt vertrekken als uw date tegenvalt.

Tinder

Alternatieve dates

Wilt u eens iets anders uitproberen? Wat dacht u van een kookles? Samen een project aanpakken schept een band en u hebt meteen iets om over te praten. Hebt u niet zoveel zin om veel te praten, dan is een concert of een film misschien wel een goed idee. Bent u allebei sportief, dan is samen muurklimmen leuk. U moet samenwerken en door het sporten komen er endorfines vrij. Dat zijn stoffen die ervoor zorgen dat u zich blij voelt. Dat kan de date alleen maar ten goede komen.

Uitdagende dates

Uitdagende dates

 Wilt u het nog wat uitdagender? Bezoek samen een burlesque show. Dat is grappig en sexy tegelijk: de ideale combinatie voor een date. Een andere leuke optie is samen een workshop pottenbakken volgen. Dat is een activiteit die momenteel heel hip is. Bovendien werkt u samen aan een project en kan samen aan de klei zitten ook heel zwoel zijn. Kijk maar naar de film ‘Ghost’.

Wat u ook kiest, zorg er vooral voor dat het iets is wat u en uw date allebei leuk vinden.