Valentijnsdag is natuurlijk de dag in het jaar die je met je geliefde spendeert, dit kan zijn door een leuke etentje thuis of samen een filmavond houden. Op deze dag wil jij natuurlijk wel wat extra moeite doen om er geweldig uit te zien. In dit artikel geven we jou een paar tips om er super uit te zien deze Valentijnsdag. 

Trek je leukste outfit aan 

Een leuke outfit is iets waar iedereen vrolijk van wordt. Trek een feestelijke outfit aan en zorg dat je haar en make-up mooi zit, want je mag best uitpakken deze dag. Kijk bijvoorbeeld eens bij  Hairextensions Voordeel als je jouw haardos wilt verlengen. Denk bij het uitkiezen van je outfit bijvoorbeeld aan een leuk jurkje of een leuke feestelijk blouse. Kies voor iets waar jij jezelf ook fijn in voelt, wanneer je dat doet, straal je nog meer en daar word je alleen maar knapper van. 

Besteed wat meer tijd aan je haar en make-up

Een date is natuurlijk altijd iets bijzonders. Het maakt niet uit of je al tien jaar samen bent of dat je elkaar nog maar net kent, met een date mag je best wat moeite doen. Besteed bijvoorbeeld wat extra tijd aan je haar en make-up. Je kan dit zo uitgebreid doen als je zelf wil, je kunt het houden bij wat mascara en een lippenstift in een leuke kleur. Je kan ook extra uitpakken door er een mooie oogschaduw look aan toe te voegen. 

Ook je haar is belangrijk. Draag je haar leuk en feestelijk tijdens de date. Wanneer je niet zo tevreden bent over je eigen haarlengte of dikte of wanneer je gewoon eventjes extra vol en lang haar wilt hebben voor een keer, kan je kijken of het gebruik van hairextensions een oplossing voor jou kan zijn. Door extensions kan jij bijvoorbeeld makkelijk die look creëren met mooi lang en vol haar. 

Kijk ernaar uit

Hebben we dit niet allemaal een beetje nodig, iets om naar uit te kijken? Je kan bijvoorbeeld de datum alvast vastzetten in je agenda, zo kijk je er extra naar uit en dat mag je ook zeker doen want een date is ook iets super leuks. Ook heb je vaak veel meer zin in dingen waar je naar uitkijkt, dus dit is zeker een goede tip. 

Lach

Op de date zelf is er ook iets heel belangrijks, wat je zeker niet moet vergeten en dat is lachen. Wanneer jij lacht tijdens je Valentijnsdate, zul je zien dat jouw partner automatisch ook meer lacht. Twee mensen die het naar hun zin hebben en vrolijk zijn, vormen samen natuurlijk het perfecte ingrediënt voor een geslaagde date. 

Heb echt tijd voor elkaar

De laatste tip is ‘heb tijdens de date echt alleen tijd voor elkaar’. Wanneer je vaker op date gaat, weet je dat de tijd die je met elkaar hebt vaak voorbij vliegt, daarom is het een goed idee om af te spreken dat je tijdens de date echt oog voor elkaar hebt. Leg je telefoon bijvoorbeeld even weg deze avond, dit maakt al een groot verschil.